Fa falburkolatok és fa radiátortakarók

A tömörfából készült falburkolat tartós dísze a lakásnak, melegséget áraszt és védi a falat. A fa radiátortakaró biztosítja, hogy a fűtőtest ellássa a funkcióját, de ne törje meg a stílust. A két szobában két árnyalatabn készítettük el a falburkolatot, hogy passzoljon a tervezett bútorzattal.

Hálószoba gardróbbal és falburkolattal

A kifinomult ízlésű hajópadlós hálószobában a fehér alapszíneket a pasztellszínek lágyítják. A sarokelrendezésű tolóajtós gardróbszekrény a mennyezetelemekkel van összehangolva. Az összhatáshoz a mustárságra fotelek és zöld növények némi dinamizmust adnak, de csupán annyit, hogy a nyugalom továbbra is mindent betöltsön.

Fogászati rendelő recepció

A rendelő recepcióján sok mindennek kellett helyet kapnia. Gyakorlatilag egy kisebb helyiséget hoztunk létre ezzel az izgalmas vonalvezetésű recepció bútorral, melyben helyet kapott számos irattartó szekrény, polc, valamint egy fali dekor elem.

Komplett lakásbútorozás #6

Ebben az elegáns lakásban a fehér és a bordó színpáros dominál. A helyiségeket összekötő fő vizuális elem az egységes stílusban egyedileg készített bőrpanel, ami megjelenik az előszobától egészen a hálószobáig. Az előszobában kényelmes ülőke formájában, a nappaliban hangelnyelő panelként, a hálószobában pedig puha fejvég formájában.

Egyedi tömörfa falburkolatok

A tömörfából készült falburkolat az egyik legtartósabb fa falburkolat és elengedhetetlen kelléke egy klasszikus nagypolgári lakásnak. A fából készült falburkolat figyelemfelkeltő az enteriőrben, ami melegséget áraszt és védi a falat. A fa radiátortakaró biztosítja, hogy a fűtőtest ellássa a funkcióját, de ne törje meg a stílust.