Óvodai öltöző bútorozás

Ezt az óvodai öltözőhelyiséget és mellékhelyiséget úgy terveztük meg, hogy egyszerre legyen vidám és letisztult. A színpalettát a fehéren és cseresznyén kívül 4 vidám pasztelszínnel egészítettük ki és ezt a koncepciót vittük végig a WC paravánfalakon és az öltözőszekrényeken frontjain.

Öltözőhelyiség bútorozás

Ebben az öltözőhelyiségben a koncepciónk az volt, hogy az öltözőszekrényeknél a kellemes fafelületek dominálnak, a helyiség másik felében pedig a fekete és a króm. A zuhanyzó és a WC paravánfalai vízhatlan és jól tisztítható lapokból készültek, valamint a króm kiegészítők is higiénikus és tartós kiegészítői a vizesblokknak.

Egyedi fürdőszobabútorok

A kék mozaikos fürdőszobában kontrasztos kiegészítők ezek az egyedi tervezésű, láb nélküli, falra függesztett mosdóállványok. A magasfényű, fehér munkalap és front könnyű takarítást tesz lehetővé és erősíti a tisztaságérzetet.

Komplett lakásbútorozás #2

Ilyen, amikor nem svéd építőkocka rendszerből készülnek a bútorok. Ezek a minőségi tömörfa bútorok egytől-egyig egyedi tervezésűek és bennük van az anyag. Tartósak, ízlésesek és egész biztos, hogy nem fogunk egyik darabbal sem találkozni egy barátunk lakásában.