Tolóajtós beépített szekrény

A tolóajtós beépített szekrény kiváló megoldás, ha nem áll rendelkezésre nagy tér, ugyanis a tolóajtóknak nincs szükségük nyílási térre. Ez esetben is egy szűkebb szobában volt szükség nagy mélységű gardróbszekrényre, így a praktikus tolóajtós megoldást választottuk.

Hálószoba gardróbbal és falburkolattal

A kifinomult ízlésű hajópadlós hálószobában a fehér alapszíneket a pasztellszínek lágyítják. A sarokelrendezésű tolóajtós gardróbszekrény a mennyezetelemekkel van összehangolva. Az összhatáshoz a mustárságra fotelek és zöld növények némi dinamizmust adnak, de csupán annyit, hogy a nyugalom továbbra is mindent betöltsön.

Hálószoba bútorozás letisztult stílusban

Egy többlakásos épületben terveztünk és kiviteleztünk három hálószobát. A letisztult hálószobabútorokat a fehér és famintázat dominálja. A franciaágyak egyedi tervezésű ágykerettel és diszkréten megbúvó ágyneműtartó fiókkal készültek. A komód, az éjjeliszekrény és a ruhásszekrény ugyanazokat a designelemeket viszik tovább, valamint összhangban vannak a fahatású padlólappal, így az enteriőr kellemes és egységes.

Egyedi gardróbszekrények

Ebben a lakásban két egyedi gardróbszekrényt terveztünk és kiviteleztünk, valamint egy ajtófrontot, ami összhangban van a szekrények frontlapjával. A szekrények költséghatékony, mégis egyedi és tartós kivitelben készültek.

Kompakt tetőtéri gardróbszoba

Ebben a tetőtéri gardróbszobában praktikus megoldások sorozatát láthatjuk az egyedileg tervezett beépített gardróbszekrényekben. A tetősíkhoz igazított polcos tároló, a sok-sok fiók és apró rekeszes tároló biztosítja, hogy minden ruhadarabnak meglegyen a helye.