Hálószoba gardróbbal és falburkolattal

A kifinomult ízlésű hajópadlós hálószobában a fehér alapszíneket a pasztellszínek lágyítják. A sarokelrendezésű tolóajtós gardróbszekrény a mennyezetelemekkel van összehangolva. Az összhatáshoz a mustárságra fotelek és zöld növények némi dinamizmust adnak, de csupán annyit, hogy a nyugalom továbbra is mindent betöltsön.

Hálószoba bútorozás letisztult stílusban

Egy többlakásos épületben terveztünk és kiviteleztünk három hálószobát. A letisztult hálószobabútorokat a fehér és famintázat dominálja. A franciaágyak egyedi tervezésű ágykerettel és diszkréten megbúvó ágyneműtartó fiókkal készültek. A komód, az éjjeliszekrény és a ruhásszekrény ugyanazokat a designelemeket viszik tovább, valamint összhangban vannak a fahatású padlólappal, így az enteriőr kellemes és egységes.

Komplett lakásbútorozás #6

Ebben az elegáns lakásban a fehér és a bordó színpáros dominál. A helyiségeket összekötő fő vizuális elem az egységes stílusban egyedileg készített bőrpanel, ami megjelenik az előszobától egészen a hálószobáig. Az előszobában kényelmes ülőke formájában, a nappaliban hangelnyelő panelként, a hálószobában pedig puha fejvég formájában.

Komplett lakásbútorozás #3

Ebben a lakásban a konyha és étkező bútorozásán kívül a lépcsőt és lépcsőházat is minőségi tömörfából készítettük el. A konyhabútor elegáns fekete-fehér színvilágához kellemes társítás a tömörfa étkező asztal, amit a fahatású padlóburkolattal és a lépcsőház színeivel hangoltunk össze.

Komplett lakásbútorozás #2

Ilyen, amikor nem svéd építőkocka rendszerből készülnek a bútorok. Ezek a minőségi tömörfa bútorok egytől-egyig egyedi tervezésűek és bennük van az anyag. Tartósak, ízlésesek és egész biztos, hogy nem fogunk egyik darabbal sem találkozni egy barátunk lakásában.