Nagy tárgyalóasztal szigettel

Egy igazán tágas és egyedi tárgyalóasztal megalkotása volt a cél. A tárgyalóasztal közepén húzódó sziget egyedi design megoldás, ami növeli a tágasság érzetet és igazán egyedivé teszi nem csupán az asztalt, de magát a tárgyalóhelyiséget is.

Extravagáns tárgyaló

Egy tárgyalónál kiemelt fontosságú, hogy kényelmes legyen, mozgassa meg az elmét és egyben komolyságot sugározzon. Ez az egyedi formavilágú, magasfényű tárgyalóasztal a narancssárga kárpitú design székekkel extravagáns összhatású.

Fogászati rendelő recepció

A rendelő recepcióján sok mindennek kellett helyet kapnia. Gyakorlatilag egy kisebb helyiséget hoztunk létre ezzel az izgalmas vonalvezetésű recepció bútorral, melyben helyet kapott számos irattartó szekrény, polc, valamint egy fali dekor elem.

Íves recepciós pult

Ez a negyed körcikk alakú recepciós pult tökéletesen ergonomikus. Az íves pult minden szeglete gyorsan elérhető, a lekerekített sarkai pedig a biztonságos használathoz járulnak hozzá. A pult alatti fiókos szekrény követi a pult ívét, ami a térkihasználás szempontjából is optimális.

Kompakt recepciós pult

Ebben a nem túl tágas ügyfélfogadó részben fontos volt, hogy illeszkedjen a helyiség adottságaihoz a recepciós pult. A bejárati rész után a pult ívesen kiugrik, összekötve a két nyílászáró vonalát, valamint dinamizmust adva a helyiségnek. A falburkolat és az iratszekrény további praktikus kiegészítői a recepciónak.