Nappalibútor LED világítással

A trendi mustársárga falakon jól érvényesül a vastag anyagból készült absztrakt geometriai formájú könyvespolc, melyet még erőteljesebben kiemel a LED élvilágítás. A minimalista, üvegbetétes komód pedig kiemelkedik a mögötte futó antracit színű, monokróm mintás tapétának köszönhetően.

Letisztult, kompakt nappalibútor

Ebben a lakásban kis hellyel kellett gazdálkodnunk, ezért a fogantyú nélküli megoldást választottuk a fiókokon és a szekrényajtókon is. Ez praktikus, mert a frontok egy vonalban futnak és a közlekedést nem akadályozzák fogantyúk. A praktikumon túl pedig komfortos is, mert a fiókok és szekrényajtók egyaránt nyomásra nyílnak.

Konyha és nappali összhangja

A lakás letisztult fehér és bézs színeihez kontrasztos kiegészítő a fa térelválasztó elem és a nappali szekrény sötétbarna színe. A konyhabútor frontjain a fehér dominál, de itt is megjelenik a nappaliban használt szín, így tökéletes az összhang.

Komplett lakásbútorozás #6

Ebben az elegáns lakásban a fehér és a bordó színpáros dominál. A helyiségeket összekötő fő vizuális elem az egységes stílusban egyedileg készített bőrpanel, ami megjelenik az előszobától egészen a hálószobáig. Az előszobában kényelmes ülőke formájában, a nappaliban hangelnyelő panelként, a hálószobában pedig puha fejvég formájában.

Komplett lakásbútorozás #2

Ilyen, amikor nem svéd építőkocka rendszerből készülnek a bútorok. Ezek a minőségi tömörfa bútorok egytől-egyig egyedi tervezésűek és bennük van az anyag. Tartósak, ízlésesek és egész biztos, hogy nem fogunk egyik darabbal sem találkozni egy barátunk lakásában.