Ajánlatkérés Egyedi bútor készítésére

Az ajánlatkérésnél használja a fájlfeltöltés lehetőségét és küldjön fotókat, rajzokat, ha már van konkrét elképzelése a bútorok stílusáról, méretéről, elrendezéséről, vagy keressen telefonon a részletek miatt! A kapott információk alapján elkészítjük az árajánlatot.

  Gyakori kérdések

  Személyreszabott, egyedi bútor vagy akár teljes bútorozás készül nálunk

  Asztalosműhelyünk a Megrendelő igényei és elképzelései alapján készíti el a szeményreszabott bútort. Általánosságban elmondhatjuk, hogy teljes szoba bebútorozását szokták kérni tőlünk, hogy minden bútor tökéletes harmóniában legyen. De felmérés alapján, már meglévő berendezéshez hasonló stílusú bútor készítését is tudjuk vállalni.

  Csak minőségi anyagokból

  Minden bútorunkról szeretnénk elmondani, hogy a minőség jegyében készült, így ehhez hűen választjuk ki az anyagokat is. A Megrendelő kérésére vállalunk tömörfából és magas minőségű bútorlapból is kivitelezést. Ez megbeszélés és a Megrendelő által a projektre szánt keret kérdése.

  Szinte bármilyen

  A bútorok stílusában csak Megrendelő képzelete szabhat határt. Legtöbbször kért stílusok:

  • modern/ letisztult
  • klasszikus
  • vintage

  De ezen kívül még jó pár stílussal és tervezésimóddal készült bútor került ki kezeink közül, és a fogadtatás mindig a megbízható, jól kivitelezett munkánkat igazolta. Ezekből a munkáinkból párat a REFERENCIA oldalunkon is megtekinthet.

  Ez általánosságban minden bútorra igaz: fából, bútorlapból készült berendezést nem szabad bővízzel takarítani, illetve nedves tisztítószerekkel eláztatva tisztítani.

  Tömörfából készült bútorokat elég portalanítani és időközönként érdemes bútorápolóval letörölni. Ha makacsabb szennyeződés kerül rá, akkor is óvatosan kell bánni a nedves rongyokkal. Ilyenkor egy alig nedves, mikroszálas törlőkendővel távolítsuk el a szennyeződést, és utána töröljük szárazra a felületet.

  Bútorlapból készült bútorok esetén is elég az időközönkénti portalanítás, és a makacsabb szennyeződéseket a fent említett módon eltávolítani.

  Ezekkel a takarítási és karbantartási módszerekkel igazán sokáig élvezhetjük kedvenc bútordarabjainkat.

  Egyedi:

  Akár stílusáról, akár méretéről van szó, teljes mértékben az igényekhez szabható egy egyedi bútor. Míg az előrecsomagolt, polcról levehető bútorokat nehéz, és macerás méretre igazítani, vagy el kell fogadnunk, hogy nem tökéletesen passzol a helyére.

  Minőségi:

  Asztalosaink munkájukra igényesek, és céljuk, hogy kiváló, gondosan elkészített bútorokat adjanak ki a kezükből. A felhasznált anyagoknál is fontosnak tartjuk a minőséget. Így végeredményben is magas minőséget képviselnek bútoraink. Előre gyártott bútoroknál viszont nehéz kifogni a stapabíró, tartós bútort, és utána az összeszerelésnél is előfordulhatnak hibák, vagy kimaradt anyagok.

  Ár-érték arány:

  Sokszor tapasztaltuk, hogy egy előre legyártott bútor helyett kértek egy tartósabb, saját tervezésű konstrukciót. Többségében elmondható, hogy az általunk elkészített bútorok tartóssága jóval magasabb az előre legyártott bútorokéhoz képest. Ezért ár-érték arányt tekintve is érdemes minket választani, mivel magas minőséget képviselünk, ráadásul még a folyamatos bútorlecserélések árát is megspórolhatja.

  Az árajánlatkérő űrlap segítségével tud árajánlatot kérni, és ezután igyekszünk a leghamarabb felvenni Önnel a kapcsolatot és árajánlatot adni.

  A végleges megrendelés előtt egy személyes konzultáción tudunk pontosítani a tervekről, részletekről.

  Amennyiben mindent sikerült megbeszélni és lefixálni, úgy el is indíthatjuk a megrendelés folyamatát.