Az elmúlt évek során egyedi bútorok és asztalosmunkák garmadáját készítettük el különböző területeken. Ezek a projektek nem csupán feladatok voltak számunkra, hanem lehetőségek arra, hogy a tervek és elképzelések valóra váljanak.

Konyha és étkező

Több konyhabútort is elkészítettünk az évek során, mindegyiket egyedi tervezéssel és kivitelezéssel. Minikonyhák, teakonyhák, bárpultok – minden alkalommal a funkcionalitás és az esztétika volt a vezérfonál.

Hálószoba ÉS gardrób

A hálószobai projektek során olyan egyedi bútorok garnitúráját hoztunk létre, amelyek kényelmet és stílust egyesítenek. Gardróbszekrények, ágyak és éjjeliszekrények a legigényesebb személyeknek is megfelelnek.

Iroda és dolgozószoba

Az irodája hatékony működéséhez és kényelméhez elengedhetetlen a megfelelő bútorokkal való felszerelés. Irattartó szekrények, íróasztalok és egyéb irodabútorok a funkcionalitás jegyében.

Nappali és előszoba

A nappali a családi élet központja, és olyan bútorokkal segítünk berendezni, amelyek kényelmet és stílust nyújtanak. TV szekrények, könyvespolcok és kávézóasztalok, mindezt az Ön egyedi ízlésére szabva.

Lépcsők és épületelemek

Bármilyen típusú fa lépcsőt megtervezünk és elkészítünk az Ön igényeinek megfelelően. Egyedi lépcsők, amelyek a teret elegánssá és hasznossá teszik.

Üzlet és szalon bútorok

Különböző tematikájú üzlethelyiségek és szalonok bútorozását is vállaljuk, hogy mind az ott dolgozók, mind a vendégek kényelmes és jó hangulatú közegben tölthessék az idejüket.

Ez csak néhány példa a projektjeink közül, ezért ha Ön is szeretne egyedi bútort terveztetni és készíttetni, vagy további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel segítünk megtervezni és megvalósítani az elképzeléseit

Ha egy otthonra van szüksége, ahol aztán az egyedi bútorok helyet kapnak, tekintse meg RELAXHOME.HU weboldalunkat, amely mobil otthonok és irodák készítésével foglalkozik.

Mobil otthonok