Szolgáltatásaink

Összegyűjtöttük szolgáltatásaink kis csoportját a teljesség igénye nélkül, hogy támpontot adjunk asztalos műhelyünk vállalásairól. Ha egyéb típusú kivitelezésre van szüksége írjon nekünk!

Referenciáink ajánlatkérés BLOG
Szolgáltatásaink között megtalálható a konyhabútor készítés is.

Konyhabútor

Beépített konyhabútor, minikonyha, teakonyha irodába vagy nyaralóba, bárpult, konyhaszekrény, kamra szekrény és minden olyan bútor, ami hozzájárul a főzés élményéhez.

További konyhák
Szolgáltatásaink között megtalálható a hálószoba bútor készítés is.

Szoba bútor

Beépített gardrób, szabadonálló gardróbszekrény, ágy, éjjeliszekrény, komód és sok más, amik a kényelmes és harmonikus hálószobát eredményezik.

További szoba bútorok
Szolgáltatásaink között a nappali bebútorozása is megtalálható

Nappali bútor

TV szekrény, könyves polc, szekrénysor, kávézóasztal és egyéb nappali bútorok készítését is vállaljuk.

További nappali bútorok

Irodabútor

Íróasztal, irattartó szekrény, könyves polc vagy komplett polcrendszer, illetve tárgyaló asztal és még sok egyéb bútor tudja kényelmessé és jól kihasználtá tenni az irodákat.

További irodabútorok

Épületelem

Intarziás mennyezet, pergola, falburkolat, ajtó, ajtó tok, radiátor takaró, térelválasztó és egyéb épületelemek, amik hozzátartoznak az otthon összhangjához.

További épületelemeink

Lépcső

Legyen szó bármilyen fa lépcsőről: csigalépcső, fordulós lépcső, u alakú lépcső, mi igyekszünk megvalósítani az elképzelését és segítünk a legideálisabb kivitelezésben.

További lépcsőink

Vállalkozásunk számára az Ön elégedettsége mindennél fontosabb. Az asztalos szakembereink egyedülálló kivitelezési megoldásokat kínálnak olyan területeken, mint a konyhák, a hálószobák, a fürdőszobák, a nappalik, az irodák bebútorozása és lépcsők készítése. Mindegy, hogy új projektbe kezd, vagy meglévő tereket szeretne felújítani és testreszabni, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Minden egyedi bútorunkat gondosan tervezzük és készítjük, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek és stílusának. A minőségi anyagok és a precíz munka a sikerünk kulcsa, és minden projektünket a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végrehajtjuk.

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne egyedi bútort tervezni és készíteni, vegye fel velünk a kapcsolatot. Örömmel segítünk megvalósítani az álmait!

A Tökéletes Bútorok Tervezése: Tippek és Trükkök

Az egyedi bútorkészítés és tervezés lenyűgöző kreatív lehetőségeket kínál. Ha ön is asztalosként vagy egyedi [...]

Asztalos műhely titkok: Az egyedi bútorok előnyei

4. Minőség és Tartósság: A Haniga bútor asztalos műhely által készített egyedi bútorok minőségi anyagokból [...]

A Legfrissebb Bútortrendek 2023-ban

Az asztalos műhelyek mindig is a kreativitás és a kézművesség szigetei voltak, ahol egyedi bútorok [...]