Oldal tető készítése meglévő mobilházhoz

tető

Így készült az oldal tető a kerti kis házhoz

A Haniga csapata nem csak bútorokat és fából készült belső épületelemeket készít. A repertoárba többek között a kerti kiülő, fa pergola, terasz, elő- és oldal tető is beletartozik. Most egy kerti faház kiegészítéseként készült ez az oldal tető.

A műhelyben történő faelőkészítés után, a tető összeszerelése kb. két nap alatt megtörtént.

Mire figyeltünk a tervezésnél és kivitelezésénél?

Két nap alatt összeszereltük ezt az elő tetőt. A faváz és a tetőfedés is elkészült és felkerült ez alatt az idő alatt. A tető anyagának polikarbonát lemezeket választottunk, így az időjárás viszontagságait is könnyen eltűri, ahogy egy tetőnek ez dolga is, de mégis átereszti a fényt, ezáltal nem árnyékolja le a mellette lévő faház fényforrását.

Ha szükséged van egy kerti kiülőre, ahol a család és barátok kényelmesen elférnek egy kerti parti alkalmával, vagy csak szeretnél a teraszod fölé egy elő tetőt, akkor keress minket bizalommal. Ha pedig a kerti faház érdekel, látogass el társoldalunkra, a RELAXHOME.HU-ra.

Ha pedig további fa épületelemek, vagy egyedi bútorok, amik most napirenden van a listádon, akkor nézz szét további referenciáink között. Itt ízelítőt találsz több munkánkról is, legyen szó konyhabútor, gardróbszekrény, hálószobabútor, irodabútor vagy egyedi fa lépcső megtervezéséről és kivitelezéséről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük