Fa falburkolatok és fa radiátortakarók

A tömörfából készült falburkolat tartós dísze a lakásnak, melegséget áraszt és védi a falat. A fa radiátortakaró biztosítja, hogy a fűtőtest ellássa a funkcióját, de ne törje meg a stílust. A két szobában két árnyalatabn készítettük el a falburkolatot, hogy passzoljon a tervezett bútorzattal.

Hálószoba gardróbbal és falburkolattal

A kifinomult ízlésű hajópadlós hálószobában a fehér alapszíneket a pasztellszínek lágyítják. A sarokelrendezésű tolóajtós gardróbszekrény a mennyezetelemekkel van összehangolva. Az összhatáshoz a mustárságra fotelek és zöld növények némi dinamizmust adnak, de csupán annyit, hogy a nyugalom továbbra is mindent betöltsön.

Kompakt recepciós pult

Ebben a nem túl tágas ügyfélfogadó részben fontos volt, hogy illeszkedjen a helyiség adottságaihoz a recepciós pult. A bejárati rész után a pult ívesen kiugrik, összekötve a két nyílászáró vonalát, valamint dinamizmust adva a helyiségnek. A falburkolat és az iratszekrény további praktikus kiegészítői a recepciónak.

Egyedi tömörfa falburkolatok

A tömörfából készült falburkolat az egyik legtartósabb fa falburkolat és elengedhetetlen kelléke egy klasszikus nagypolgári lakásnak. A fából készült falburkolat figyelemfelkeltő az enteriőrben, ami melegséget áraszt és védi a falat. A fa radiátortakaró biztosítja, hogy a fűtőtest ellássa a funkcióját, de ne törje meg a stílust.