Tágas konyha klasszikus stílusban

Ebben a tágas konyhában a sok-sok tároló-fiók, szekrény között beépítésre került beépített sütő, beépített mosogatógép, indukciós főzőlap és két hosszú munkapult is. Az egymással szemben elhelyezkedő konyhaszekrény között bőséges tér maradt a sürgésre-forgásra.

Kompakt konyhabútor 4 négyzetméteren

Lehet kényelmes és minőségi konyhát alkotni négy négyzetméteren? De még mennyire! A gondos és átgondolt tervezésnek köszönhetően, ebbe az alapterületbe még egy bárpult is kényelmesen belefért, ami az étkező felől határolja a konyhát. Hogy egyetlen szeglet sem maradjon kihasználatlan, az U-alakú pultnál keletkező sarkokat félkör alakú, kihajtható tárolókkal szereltük fel.

Konyha egy hosszú helyiségben

Ezúttal a konyhát egy hosszúkás arányú helyiségben kellett megoldanunk. A konyhaszekrény, mosogató, tűzhely és munkalap egy vonalban fut és a közlekedést nem akadályozzák fogantyúk sem a nyomásra nyíló fiókoknak és szekrényajtóknak köszönhetően.

Napfényes konyha bárpulttal

A négyszögteles falvezetésnél mennyivel izgalmasabb egy ívesen körbeablakozott épületkiszögelés, melynek formáit leköveti a konyhapult és az egész bútorozás. A közlekedő irányából szigetként választja el a teret egy bárpult, ami nagyon praktikus, ha egy rövid beszélgetésre, vagy kávéra szeretne az ember megpihenni.

Rusztikus konyhabútor

A tradíciók tisztelete és a legmodernebb megoldások ötvözete jelenik meg ebben a cottage stílusú konyhában. A páraelszívó észrevétlenül van jelen a gyönyörű megmunkálású front mögött. A hatalmas vitrines tálalószekrény a boltíves áttöréshez illeszkedik.

Konyha és nappali összhangja

A lakás letisztult fehér és bézs színeihez kontrasztos kiegészítő a fa térelválasztó elem és a nappali szekrény sötétbarna színe. A konyhabútor frontjain a fehér dominál, de itt is megjelenik a nappaliban használt szín, így tökéletes az összhang.

Előszoba és konyha összhangja

Egy kis alapterületű lakásban létfontosságú a maximális helykihasználás. A csupán néhány négyzetméteres előszobában el tudtunk helyezni egy beépített szekrényt és egy fogast is. A konyhában is remek helykihasználást sikerült elérnünk az egyedi tervezésű konyhabútorral.